Bloggvänner

fredag 26 augusti 2011

Hinna i fatt tiden

Har förstått att tiden alltid hinner ikapp en, men undrar om man själv nån gång kan hinna ikapp tiden....


Att skriva i bloggen har inte alls hunnits med i sommar. Fotat en del har jag gjort i alla fall, och det är ju inte det sämsta att plocka fram sommarbilder när snön yr runt knutarna till vintern....


Har på tok för länge haft på tok för mycket arbete, men börjar nu ha tid till att beta av på att-göra-listan.(Jo, jag vet att det bara handlar om prioritering...men det är väl det jag gjort!)


Dags alltså att ta itu med upprensning och utrensning i de stora rabatterna mot vägen! Det sägs att skönhet föds ur kaos. Man kan väl alltid hoppas, för här är det mycket kaos;-)

Kreativ röra?
Det blir bättre! Men känns nästan trångt redan från början!


 Vet tyvärr  inte vad den gula hostan heter, men den har sin stora föreställning nu på hösten när så mycket annat har vissnat och ser trist ut. Då lyser den upp som en fyrbåk i mörkret!


Det blev en del över! Flera jätteruggar av dagliljor, och skottkärran är full av Ligularia.  Synd att kasta i komposten, får hoppas på bortadoptering;-)


Mödans lön! 
Känner mig nästan löljigt rik och nöjd när jag plockar ihop en liten skördefest! Man & barn & katt & potatis...man behöver inte så mycket mer. Ja, det ska vara en liten blomma därtill;-) 

Sommaren ljuvligt blå klint kämpar på, trots att vi snart har september.  Blåklinten har  blommat sig in i mitt hjärta denna sommar.

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas du har rätt i att skönhet föds ur kaos för det är det i mina rabatter! :)
    Eva Marie

    SvaraRadera
  2. Jo Eva Marie, man kan ju alltid hoppas. Har även hört "Kaos bor granne med Gud", men där är jag mer tveksam. Känner min granne rätt väl...;-)

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad, då blir jag glad!
Det är alltid kul se om nån läst mina funderingar;-)

Du kan kommentera även om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress. Klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå!
Åsa