Bloggvänner

torsdag 17 november 2011

Till fjällbruden

Har en kompis som gillar att fara till fjälls med husvagnen. 
Den här tänkte jag skulle bli bra till födelsedagen;-)

Sydd i linnetyg och något större än de jag tidigare gjort; kollegieblocket ryms. Fjällmotivet är applicerat, och var skitkul att göra. Glömde att sätta dit några renar dock...


Fodrad med rutigt bomullstyg. En stor ficka på insidan. Axelbandets längd går att reglera med  knappar.


5 kommentarer:

 1. Helt suverän på alla sätt! Applikationen är ju bara så vackert utförd... och så lite humor med den där husvagnen också. Lyckliga fjälbrud som får denna fina custom-made väska att stoltsera runt med på stan.

  kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Vad snygg. Det blir nog en uppskattad present. Blir verkligen inspirerad att sy när jag ser dina väskor. Har bara så svårt att komma på vad jag ska göra för motiv.

  SvaraRadera
 3. Va glad jag blir!
  Elina, ett tips i motivjakten är att sitta och bläddra bland clipartbilder på intenet. Många är överförbara som applikationer, eller man får ideér man kan utveckla. Om man tänker en förenklad bild med få färger när man börjar, så brukar detaljerna komma på vägen.
  Just nu spånar jag på en präktig väska med "SuperMom-motiv", med superhjältedräkt, mantel, matkassar, dagisbarn och hela köret;-)

  SvaraRadera
 4. Oj, vad kul. Ser fram emot resultatet. Tack för tipset. Ska nog få igång lite inspiration här. Lägger upp i min blogg i så fall :)
  Ha en härlig första advent.

  SvaraRadera
 5. Det var och är den finaste present jag fått. Följer mig vart jag går.
  TACK snälla Åsa.

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad, då blir jag glad!
Det är alltid kul se om nån läst mina funderingar;-)

Du kan kommentera även om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress. Klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå!
Åsa