Bloggvänner

tisdag 10 januari 2012

Giraffortopedi i ett nötskal!

"Att bygga ett giraffskelett är väl inte svårare än att sätta upp ett husvagnsförtält!" - kommentar från giraffverkstan. 

Jag "bygger" en giraff till en kompis som ska ha den i sin utställningsmonter på Formexmässan. Nu fattas bara detaljer på giraffen; sy dit öronen, hornen och ögonen. Det tar sig..


Skelett under konstruktion

Iförd "farfars kalsonger"försöker Mannen pumpa upp Giraffen, som "är ganska mager om bena" och mest liknar en sladdrig ballong som tappat luften.
Uppumpad! (med vadd) Det börjar likna nåt!
2 kommentarer:

  1. Du det där blir bra! Nu vet jag ju vart jag ska vända mig om jag får problem med min giraff! Giraffortopeden i Torsfäboda, det är grejer det!

    SvaraRadera
  2. Hej Åsa!
    Jag hävdar att du numera kan titulera dig Leg. specialist i giraffologi. Och din man tycks behärska det mesta inom kirurgi och ortopedi. Respekt!
    Nu ligger dina fina giraffbilder ute på Girafbloggen. Håll tummarna, på torsdag smäller det. P.s Valle får lift med Flarkens snickeri till Stockholm. Inbäddad i bubbelplast på en pall. Säkrast så.D.s

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad, då blir jag glad!
Det är alltid kul se om nån läst mina funderingar;-)

Du kan kommentera även om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress. Klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå!
Åsa