Bloggvänner

onsdag 25 januari 2012

Inte därför - men jätteroligt!!

Ibland kan man undra varför man bloggar!  Varför man i en blogg uttrycker privata tankar och ideér, visar bilder ur sitt liv för okända människor. Visst vill man att nån annan ska läsa, och bli berörd på något vis. Helst glad och inspirerad, och ibland lite eftertänksam. Men är det verkligen nån som läser? Är det lönt hålla på? Det finns ju så många bloggar att välja bland, är det nån som ids läsa min...

Då känns det jättekul att helt oväntat få en Award! Att få ett bevis på att någon faktiskt har läst och blivit berörd.  Så, Mia stickar, jag bugar och tackar  så jättemycket för det oväntade. 


Mia är en vän till mig som gett mig en helt ny bild av hur en rar liten stickande mormor ser ut. Glöm det där med gungstolen och stickningen i knät! Nej,en modern mormor sitter på motionscykeln och stickar för fullt, medan hon ser skidåkning på tv. Mia har utvecklat en ny konditionskrävande sportgren: stickcykling. Och lägger man därefter till skidorna så har vi nog en ny OS-gren på gång.  Allt detta får mig att hålla mig lite avvaktande till att börja sticka...


Man ska också skicka Awarden vidare till 5 nya bloggare. Det är ju helt enkelt nästan omöjligt att välja, det blev svårt. Men jag kom fram till att jag gärna vill skicka den till Berit och My rented garden. Berit är en fantastisk trädgårdsodlare, och jag följer med spänning hennes sådder och zon-knäckerier. Kul att se att "det går" även här uppe i norr. Sen är Berit en klurig pysslare med många fina ideér.


Nästa som får Awarden är Helen med Tankar om och från min trädgård. I hennes fantastiska blogg hittar jag många nya häftiga norrlandsväxter, och man lär sig nästan allt om frösådd!


Sedan skickar jag den till Margot, som faktiskt har två bloggar Mammas blommor och Mammas delikata mat. Både helt fantastiska bilder från hennes trädgård, och otroligt läckra och inbjudande recept.


Jag skickar den vidare till Maria och Jag blommar. Jag blir så glad när jag ser Marias vackra foton och härliga, färgrika hantverk. Det piggar upp mitt liv och lockar till eget skapande!


Till sist skickar jag den till Annette och Dagens bästa bild. En blogg jag följt länge. Det var faktiskt hennes fina bilder som inspirerade mig till att börja lägga ut mina egna bilder i bloggform.


Awarder, det är väl inte därför man bloggar, men det är faktiskt jätteroligt!!

7 kommentarer:

 1. TAck Åsa för fina ord! Jag skickar inte längre vidare, men blir glad att du vill ge den åt mig.

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till awarden och jag känner mig både hedrad och glad över att du vill ge den vidare till mig!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Grattia Åsa till din Award!

  Tack snälla för att du vill ge mig en award. Men jag har vid ett ganska tidigt stadie av mitt bloggande beslutat mig för att inte ta emot några för att skicka vidare.
  Men känner mig ända både smickrad och glad över att du vill ge mig en. Tack för dom snälla orden.

  Önskar dig en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 4. Gratis till awarden den är du väl värdoch riktigt bra bloggerskor har du gett den till.
  Alla har något som jag gärna tar del av.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 5. Tack för vänliga ord. Jag funderade länge på hur och om jag skulle skicka den vidare. Tycker ibland det blir lite mycket "krafs" med sånt här både bland bloggar och på FB. Men samtidigt är det ju ett sätt att visa uppskattning, och att tipsa andra om fina bloggar att läsa.
  Ha en fin dag
  Åsa

  SvaraRadera
 6. Tack Åsa så fint du skriver om mig:) Jag skickar inte längre eller tar emot advards, men blir glad att du vill ge den åt mig.
  Ha en alldeles underbar dag!!

  SvaraRadera
 7. JAg ser framför mig en stickande galning på motionscykeln alldeles uppe i varv över skidåkningen på tv........ sen inser jag ju att det är jag själv som beskrivs! Men jag ska nog lyckas locka ner dig i stickträsket nån dag!
  PS jag kanske har en framtida karriär som tränare i svenska skidstickningslandslaget! DS

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad, då blir jag glad!
Det är alltid kul se om nån läst mina funderingar;-)

Du kan kommentera även om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress. Klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå!
Åsa